Що Таке Делегація І Чому Це Важливо В Програмуванні Ios?

Перш ніж почати, потрібно встановлено та запущено Node.js на обліковому записі веб-хостингу з підтримкою середовища v8. Перегляньте теми “Початок роботи з Node.js” та “Встановлення Вакансія Middle Node.js Розробник Node.js” у нашій попередній статті, Посібник для початківців Node.js, якщо у вас немає. На сервері ми доступ graph.facebook.com з інтервалом 2 секунди і оновити кількість любить.

Що таке Node у програмуванні

Розгляньте багато користувачів, які звертаються до однієї сторінки. Для кожного користувача AJAX-запит приєднується до сервера на сервері для завершення “ACTION1”. Тому, коли завершується “ACTION1”, прослуховувачі подій будуть спрацьовувати. Ми будемо створювати простий скрипт, який виводить кількість “улюблених у Facebook” певної сторінки Facebook. Крім того, ми додамо додаткову функцію, яка оновлюватиме кількість “улюблених” у Facebook кожні 2 секунди.

Щоб Дати Вам Ідею

Створення сервера схоже на попередній підручник – з невеликою зміною. Для кожного URL (окрім / getdata) ми завантажте відповідний статичний файл за допомогою load_file функції ми визначили раніше. Я міг би додати ще один приклад, використовуючи спадкування. Повідомте мене, якщо вам потрібні додаткові пояснення. Я кілька разів шукав його визначення, але не отримав задовільної відповіді. Більше того, ви не зачинені в одному делеґаті протягом усього терміну експлуатації об’єкта.

Що таке Node у програмуванні

Нам також потрібні EventEmitter () функція, яка запускається, коли завершиться “ACTION1”. Делегати – це об’єкти, які реалізують певні функції, коли не має сенсу реалізовувати ці функції на звичайному https://wizardsdev.com/ об’єкті. На даний момент я викладаю програмування на iOS, і одній концепції, якій мені дуже важко обернути голову, є делегування. Технічне написання книги, яку я читаю, ускладнює розуміння.

Що Таке Делегація І Чому Це Важливо В Програмуванні Ios?

Ви можете виявити корисним перехрестя тегів c + delegate на переливі стека.

Що таке Node у програмуванні

Перш ніж зануритися у використання Node.js, давайте подумаємо, що ми зазвичай робимо з звичайними серверними мовами програмування (наприклад, PHP). Якщо ви думаєте зробити виклик AJAX, щоб знайти кількість любить кожні 2 секунди – ви правильні – але це може потенційно збільшити накладні витрати сервера. A protocol- це як договір на обслуговування. Ви можете бачити, що слухач приєднаний до event_emitter об’єкт. Ми потрібно викликати його в кінці “ACTION1”. Ми запускаємо слухач явно методом facebook_emitter.emit.

Як Відображати

Ви можете дуже легко мати декілька джерел даних для даної задачі UITableViewта перемикати їх у потрібний час. Відповідь – Цей слухач спрацьовує, коли запит починає отримувати дані. Тут ми встановлюємо тіло відповіді на порожній рядок. Ми створюємо HTTP-клієнт для доступу до API графіка Facebook Graph facebook_client.

  • Корисна інформація та поради по веб-розробці.
  • Тому ми перетворюємо рядок у масив JSON, використовуючи функцію JavaScript JSON.parse.
  • Створення сервера схоже на попередній підручник – з невеликою зміною.
  • Він не вміє їздити, а знає тільки яка в нього модель $ model, колір $ color, максимальна швидкість $ maxSpeed ​​і поточна швидкість $ currentSpeed.
  • Ми будемо створювати простий скрипт, який виводить кількість “улюблених у Facebook” певної сторінки Facebook.
  • На сервері ми доступ graph.facebook.com з інтервалом 2 секунди і оновити кількість любить.

Ми підготуємо сторінку так, щоб вона оновлювалася через AJAX кожні 2 секунди. Отже, з одного боку, делегування чудово підходить для надання даних та реагування на взаємодії об’єкта. Ви побачите його у великій кількості класів UIKit, такий UITableView, UIPickerView, UICollectionViewі т.д. Це виглядає так працює нескінченний цикл, та так. Ось як і кількість любить отримує оновлення.

Простий Приклад

Це дійсно має бути завданням контролера, у будь-якому разі. Делегування дозволяє перегляду таблиці завантажувати цю логіку без перегляду на об’єкт, який у будь-якому разі повинен відповідати за це. Отже, специфікатор доступу, який називається модифікатором доступу, бере певний клас, метод або змінну та вирішує, які інші класи можуть їх використовувати. Найпоширенішими специфікаторами доступу є Public, Protected, і Private.

Що Таке “специфікація Доступу” В Об’єктно

Великою частиною програмування ООП є Інкапсуляція. Інкапсуляція може значно полегшити налагодження. Крім того, це зупиняє інших програмістів від випадкової зміни змінної, яка може ненавмисно порушити роботу всього класу. Незважаючи на це, делегація допомагає підтримувати MVC, навіть якщо я можу стверджувати, що делегація – це сама по собі схема дизайну.

Однак все більше й більше ви бачите, що Apple пересуває багато своїх API blocks, схожих з callbacksіншими мовами. Вступайте в нашу групу VK і слідкуйте за оновленнями. Саме це ми дізнаємося в наступних розділах. Щоб зрозуміти delegates, ти повинен розуміти protocols.

Як Відображати

Тільки потрібен один доступ до сервера Facebook і час для отримання і виведення результату (кількість любить) можна значно скоротити. Ми можемо розглянути доступ graph.facebook.com яка була б a тривалу операцію введення-виведення. Розгляньте 5 користувачів, які звертаються до однієї сторінки (яка виводить кількість любить).